Varna raba interneta - projekt SAFE-SI
Delavnice komunikacije
. 10. 2007
Delavnice komunikacije
èas .10.2007
kraj Maribor
natanèno Izobraževalno razvojni zavod Univerzum Minerva, Gosposvetska 84
kotizacija 180 € redna cena
140 € cena za prvo prijavljene, dijake, študente


Komunikacija je nedvomno vir vsakega uspeha, obièajno pa tudi vzrok za neuspeh. Medsebojno komuniciranje je pa danes zelo zanemarjena kategorija, pa vendar na njej temeljijo odnosi med ljudmi v vseh sredinah: doma, v podjetjih, na zabavah ... Uspešno komuniciranje pa je temelj vsake uspešne in dolgoroène kariere.
Namen delavnice je, da vam razkrije trike uspešne komunikacije nasploh, komunikacije med vrstniki, s profesorji oz. nadrejenimi.

Nauèili se boste spoznati model VAKOG, spoznati komunikacijo po nevrolingvistiènem programiranju, spoznati osnovno delitev vedenjskih vzorcev po NLP, analizirati modela sveta drugega, podajanja jasnih in natanènih informacij, kako razumeti pogled drugega idr.

Delavnica ja razdeljena na tri sreèanja po štiri ure. Pouèuje in vodi jo strokovno usposobljen predavatelj z ustrezno izobrazbo in izkušnjami na tem podroèju.

Vsebina: 12 urna delavnica (razdeljena v 3 termine)

Podrobnejše informacije dobite na spletni strani Izobraževalno razvojnega zavoda Univerzum Minerva : www.umi.si, na telefonski številki: 02 / 234 - 2130 oz. 031 / 538 - 776 ali na: info@umi.si

 

organizator Izobraževalno razvojni zavod Univerzum Minerva
Gosposvetska cesta 84
2000 Maribor
02 / 234 - 2130
info@umi.si
http://www.umi.si
Kateri vir uporabljate za spremljenje novic?
televizija
internet
radio
èasopisje

kaj mi nari/i> obiskati dober "live" koncert ..nasmeh na obraz?

.