SODELUJTE Z NAMI - VSEBINSKO SODELOVANJE


Vsebinsko sodelovanje

e predstavljate vir informacij za mlade ali ste na kakrenkoli nain povezani z mladimi, ste vabljeni k sodelovanju z vsebinsko najbogatejim informacijskim portalom za mlade v Sloveniji.

Nain sodelovanja s portalom KanalMladih

Portal je zasnovan tako, da skupaj z viri informacij (zavodi, drutva, podjetja, ostale organizacijske strukture ...) vzpostavimo mreo ponudnikov informacij s srediem na portalu. Izmenjava podatkov bo potekala preko interneta. Tako boste ponudniki svoje informacije in vsebino posredovali preko on-line obrazcev. Vse, kar morate storiti, je, da postanete lan mree KanalMladih.

Kako postati lan mree KanalMladih?

Tako, da na podlagi podpisanega " Dogovora o sodelovanju" izrazite  interes za vzpostavitev parterstva. Za ogled tega dokumenta potrebujete brezplani Acrobat Reader. DOGOVOR O SODELOVANJU izpolnete, natisnete in potrjenega poljete na na naslov:

Klub Mladih za kreativnost
Levstikova ulica 3
1000 Ljubljana - SI

Na osnovi tega dokumenta vam bomo omogoili dostop do on-line obrazcev portala KanalMladih, s katerimi boste lahko neposredno vplivali na vsebino portala. Odslej bo vaa naloga posredovanje aurnih in kvalitetnih informacij, za vse ostalo pa bo poskrbelo urednitvo.

Prednosti sodelovanja s portalom KanalMladih

- Zagotovljen obisk predvsem mladih uporabnikov, ki aktivno iejo informacije.
- Dostop in kontakt s specifino populacijo mladih na enem mestu - manj sredstev, dela in asa za bolji uinek kot promocija v drugih medijih.
- Monost usmerjenega oglaevanja in predstavitve specifini populaciji oziroma posameznikom z razlinimi zahtevami in interesi na ustreznih podstraneh portala.
- Prepoznavnost med mladimi, konkurenna prednost in niji stroki oglaevanja.

Storitve, ki vam jih ponujamo kot partnerju:

- Predstavitev podjetja oziroma organizacije, kjer vam omogoamo poleg osnovnih, kontaktnih informacij v kratkem tekstu predstaviti tudi svoje storitve, dejavnosti, projekte ...
- Objava najrazlinejih prireditev in dogodkov, namenjenih predvsem mladim uporabnikom.
- Pomo in svetovanje pri predstavitvi in objavi informacij.
- Komuniciranje z uporabniki.


  - Dogovor o sodelovanju. Za ogled potrebujete brezplaen Acrobat Reader.

  Kateri vir uporabljate za spremljenje novic?
  televizija
  internet
  radio
  asopisje

  kaj mi nari/i> z nogavicami na nogah drsati po stanovanju ..nasmeh na obraz?

  .