Alternativno kulturno drutvo Izbruh
Drutvo KAPA
Festival Ljubljana
Jazz klub Gajo
Klub Gromka
Klub K4
Klub Klik
Klub tudentov Kranj
Klub tudentov obine Celje
KUD Channel Zero
KUD France Preeren
Mladinski center BIT
Mladinski center Celje
Orto bar
Pri Rdei Ostrigi
Satchmo klub
Slovenska filharmonija
Smash Pub
Triglav club & grill
Zavod K6/4
Alternativno kulturno drutvo Izbruh
opis:Alternativno Kulturno Drutvo Izbruh je nastalo leta 2001 z eljo, da se v mestu Kranj ustvari prostor, ki bi mladim omogoal svobodno delovanje in izraanje. Ker vsako drutvo potrebuje prostor in ker oblasti prostorov ne omogoajo, je drutvo Izbruh vzelo stvari v svoje roke in zasedlo zapueni prostor, pod imenom Izbruhov kulturni Bazen. V Bazenu se vekrat-tedensko odvijajo razline dejavnosti koncerti, predavanja, video-projekcije, predstave itd., dejavnosti drutva Izbruh pa se odvijajo tudi izven prostorov Bazena.

Trenutno alternativno kulturno drutvo Izbruh, e vedno koristi, upravlja in vzdruje prostore starega zimskega bazena (Stara cesta 25A - nasproti nakupovalnega centra Supernova)

KLUB
Manji prostor z barom, namenjen za klubske koncerte, videoprojekcije (kino), manje gledalike predstave, predavanja, okrogle mize, diskusije, vaje, druenje in podobno.
Sprejme do 120 ljudi.

DVORANA BAZEN
Je venamenska preurejena koljka bazena, namenjena predvsem vejim dogodkom, koncertom, festivalom, gledalikim predstavam, druabnim dogodkom, snemanju videospotov, vajam in podobno.
Dvorana sprejme do 700 ljudi.

GALERIJA
Trenutno se preureja, namenjena pa je razstavam fotografov, slikarjev, striparjev in drugih neuveljavljenih, pa tudi e priznanih umetnikov, ki izdelujejo svoje zanimive umetnike izdelke. Obenem bo v njej na voljo, brezplano igranje, bilijarda ter ronega nogometa.

STUDIO BAZEN
Prostor, kjer vadijo glasbene skupine obenem pa se koristi za snemanje in izdelavo avdio posnetkov. Za vaje bendom nudi vso potrebno osnovno opremo (ojaevalci, bobni, pevsko ozvoenje). Izdelava avdio posnetkov pa poteka po potrebi s primerno studijsko opremo. Ve o snemanju po pogovoru s producentom, tehnikom.

PIRATE SHOP
Se nahaja v dvorani bazen. Je manji kiosk, prostor, ki ga koristi zaloba in distribucija BUM records. Odprt je ob dogodkih v dvorani bazen in prodaja CDje, kasete, majice, knjige, znake, naitke itd.
Obasno prostor brezplano gostijo tudi druge, formalne in neformalne distribucije ter zalobe.

KUHINJA
Namenjena kuhanju, hrane za gostujoe, obasno tudi za obiskovalce.
V bodoe se bo verjetno razvila v manjo menzo.

SPALNICA
Prostor za vse popotnike, v manjih skupinah, ki predvsem v letnem asu tavajo po svetu in si iejo neko, brezplano prenoie, ve ali manj pa jo koristijo bendi. Nudi vsaj 10 lei.
Vse goste, bende, popotnike, naproamo da nas o morebitni prenoitvi, prej obvestijo.

OSTALI KOTIKI
Izbruhov kulturni bazen vsebuje e kar nekaj manjih prostorov, ki trenutno koristijo razstavi umetnikim izdelkom, (Neja Slaparja, Andreja tularja), urejajo pa se tudi novi prostori.

BUM RECORDS
Je nekomercialna, neprofitna zaloba, ki deluje pod okriljem AKD Izbruh in skrbi za redne izdaje nosilcev zvoka tako domaim kot tujim, nekomercialnim glasbenim skupinam.

naslov:Sorka 7
Kranj
4000
email: akd_izbruh@yahoo.com
spletna stran: http://www.akd-izbruh.org
Kateri vir uporabljate za spremljenje novic?
televizija
internet
radio
asopisje

kaj mi nari/i> risanje po steni ..nasmeh na obraz?

.