Alternativno kulturno društvo Izbruh
Društvo KAPA
Festival Ljubljana
Jazz klub Gajo
Klub Gromka
Klub K4
Klub Klik
Klub študentov Kranj
Klub študentov obèine Celje
KUD Channel Zero
KUD France Prešeren
Mladinski center BIT
Mladinski center Celje
Orto bar
Pri Rdeèi Ostrigi
Satchmo klub
Slovenska filharmonija
Smash Pub
Triglav club & grill
Zavod K6/4
Alternativno kulturno društvo Izbruh
opis:Alternativno Kulturno Društvo Izbruh je nastalo leta 2001 z željo, da se v mestu Kranj ustvari prostor, ki bi mladim omogoèal svobodno delovanje in izražanje. Ker vsako društvo potrebuje prostor in ker oblasti prostorov ne omogoèajo, je društvo Izbruh vzelo stvari v svoje roke in zasedlo zapušèeni prostor, pod imenom Izbruhov kulturni Bazen. V Bazenu se veèkrat-tedensko odvijajo razliène dejavnosti – koncerti, predavanja, video-projekcije, predstave itd., dejavnosti društva Izbruh pa se odvijajo tudi izven prostorov Bazena.

Trenutno alternativno kulturno društvo Izbruh, še vedno koristi, upravlja in vzdržuje prostore starega zimskega bazena (Stara cesta 25A -  nasproti nakupovalnega centra Supernova)

KLUB
Manjši prostor z barom, namenjen za klubske koncerte, videoprojekcije (kino), manjše gledališke predstave, predavanja, okrogle mize, diskusije, vaje, druženje in podobno.
Sprejme do 120 ljudi.

DVORANA BAZEN
Je veènamenska preurejena školjka bazena, namenjena predvsem veèjim dogodkom, koncertom, festivalom, gledališkim predstavam, družabnim dogodkom, snemanju videospotov, vajam in podobno.
Dvorana sprejme do 700 ljudi.

GALERIJA
Trenutno se preureja, namenjena pa je razstavam fotografov, slikarjev, striparjev in drugih neuveljavljenih, pa tudi že priznanih umetnikov, ki izdelujejo svoje zanimive umetniške izdelke. Obenem bo v njej na voljo, brezplaèno igranje, bilijarda ter roènega nogometa.

STUDIO BAZEN
Prostor, kjer vadijo glasbene skupine obenem pa se koristi za snemanje in izdelavo avdio posnetkov. Za vaje bendom nudi vso potrebno osnovno opremo (ojaèevalci, bobni, pevsko ozvoèenje). Izdelava avdio posnetkov pa poteka po potrebi s primerno studijsko opremo. Veè o snemanju po pogovoru s producentom, tehnikom.

PIRATE SHOP
Se nahaja v dvorani bazen. Je manjši kiosk, prostor, ki ga koristi založba in distribucija BUM records. Odprt je ob dogodkih v dvorani bazen in prodaja CDje, kasete, majice, knjige, znaèke, našitke itd.
Obèasno prostor brezplaèno gostijo tudi druge, formalne in neformalne distribucije ter založbe.

KUHINJA
Namenjena kuhanju, hrane za gostujoèe, obèasno tudi za obiskovalce.
V bodoèe se bo verjetno razvila v manjšo menzo.

SPALNICA
Prostor za vse popotnike, v manjših skupinah, ki predvsem v letnem èasu tavajo po svetu in si išèejo neko, brezplaèno prenoèišèe, veè ali manj pa jo koristijo bendi. Nudi vsaj 10 ležišè.
Vse goste, bende, popotnike, naprošamo da nas o morebitni prenoèitvi, prej obvestijo.

OSTALI KOTIÈKI
Izbruhov kulturni bazen vsebuje še kar nekaj manjših prostorov, ki trenutno koristijo razstavi umetniškim izdelkom, (Nejèa Slaparja, Andreja Štularja), urejajo pa se tudi novi prostori.

BUM RECORDS
Je nekomercialna, neprofitna založba, ki deluje pod okriljem AKD Izbruh in skrbi za redne izdaje nosilcev zvoka tako domaèim kot tujim, nekomercialnim glasbenim skupinam.

naslov:Sorška 7
Kranj
4000
email: akd_izbruh@yahoo.com
spletna stran: http://www.akd-izbruh.org
Kateri vir uporabljate za spremljenje novic?
televizija
internet
radio
èasopisje

kaj mi nari/i> ogled dobrega filma ..nasmeh na obraz?

.