Cene Štupar, center za permanentno izobraževanje
DIH - Društvo za integracijo homoseksualnosti
Humanitas, društvo za èlovekove pravice in èloveku prijazne dejavnosti
Humus
Izobraževalno razvojni zavod Univerzum Minerva
Kulturno društvo Nova Akropola
Mladinsko - Informacijski Center
Mladinsko informacijski center
MojUspeh
OSEBNA RAST, Roy Goreya s.p.
Osebna-rast.com
Prisluhni.si
Šola èustvene intiligence
Zavod Šolt
Prisluhni.si
opis:

Razvoj zavesti in duhovna rast - Spletna stran z informacijami v pomoè pri intelektualnem razvoju in duhovni rasti. Zanimiva spletna stran, odpira vrata do vrsto pomembnih informacij in važnih spoznanj o življenju in bivanju.

Spletna stran Prisluhni.si podaja spoznanja in modrosti, ki jih je doslej le malokdo poskušal na takšen naèin zbrati in ponuditi vam, bralcem. Pripravljena je z enim samim ciljem: da bi vam pomagala pri osebnostnem razvoju in spiritualnemu napredku, skratka - k dvigu zavesti.

Naèrt oblikovalcev strani je preprost: z znanjem premagati strah in nevednost. Svet brez strahu je namreè svet brez sovraštva, vojn, nasilja in pomanjkanja. Tako preposto je to. Vendar je potrebno pred tem premagati lenobo!

Èas, vložen v spoznavanje sebe, je najbolje porabljen. Spoznaj sebe in spoznal boš vesolje.

Dandanes si niti intelektualci ne utegnejo vzeti nekaj malega èasa, da bi prebrali kako ètivo, ki lahko prispeva k njihovemu intelektualnemu razvoju. Ne pomislijo, da se takšen vložek bogato povrne, saj spremeni kakovost njihovega življenja. A zamujene drobne priložnosti za lastno duhovno rast se ne povrnejo veè. Na onem svetu pa nas nihèe ne vpraša, kaj smo naredili za svoj posel...

spletna stran: http://www.prisluhni.si
Kateri vir uporabljate za spremljenje novic?
televizija
internet
radio
èasopisje

kaj mi nari/i> pošiljati nagajive sms - e ..nasmeh na obraz?

.