Varna raba interneta - projekt SAFE-SI
Delavnice komunikacije
. 10. 2007
Mladinski dogodek Evropa na tapeti
od 17.5. 2008
do 18. 5. 2008
Euroglobe
Mladinski dogodek Evropa na tapeti
èas od 17.5.2008 do 18.5.2008
ura 12.30
kraj Ljubljana
natanèno Šentjakobsko gledališèe, Krekov trg 2


Med 16. in 24. majem bo v Ljubljani vrsta kulturno-politiènih dogodkov, na katerih lahko sodelujete tudi vi! Kulturno-politièni dogodki bodo predstavljali evropsko kulturo ter spodbujali k razpravi o pereèih temah, ki pestijo Evropsko unijo. Pod enotnim imenom EuroGlobe si bo moè brezplaèno ogledati gledališke igre, sodelovati v pesniškem slamu ali rap spopadu in se udeležiti razprav ter delavnic, povezanih z Evropsko unijo. Prijave za dogodke že potekajo, vsi zainteresirani se lahko prijavijo prek spletne stani www.euroglobe.info. Rok za oddajo prijav je 6. maj 2008.

Mladinski dogodek Evropa na tapeti bo povezal mlade predstavnike iz vrst slovenske civilne družbe in jim dal možnost, da izrazijo svoja stališèa ter politièna mnenja, razpravljajo o idejah, strahovih, upih in sanjah, povezanih z Evropo. Tako kot Shakespearovo gledališèe Globe, je tudi arena EuroGlobe zgrajena tako, da je obèinstvo tako v medsebojnem dialogu kot tudi v dialogu s povabljenimi gosti, ki so na osrednjem odru. Predstavniki slovenskih mladinskih nevladnih organizacij bodo dobili priložnost, da v zahtevni in raznoliki razpravi ter v navzoènosti predstavnikov evropskih institucij, slovenskega predsedstva EU, Evropskega mladinskega foruma in ostalih vidnih evropskih osebnosti izrazijo svoja mnenja ter opozorijo na vprašanja, ki so zanje pomembna.

Program in opis dogodkov, ki bodo potekali v okviru projekta EuroGlobe, si lahko ogledate na spletni strani www.euroglobe.info , prek katere se lahko tudi prijavite za sodelovanje na doloèenih dogodkih.

 

organizator Center Evropa
Dalmatinova 4
1000 Ljubljana
01 / 438 - 2365
info@center-evropa.si
http://www.center-evropa.si
Kateri vir uporabljate za spremljenje novic?
televizija
internet
radio
èasopisje

kaj mi nari/i> Premiera musicla Maèkica, v katerem bo pela in plesala simpatièna in neskonèno zapeljiva kraljica plesnih odrov Mojca Ocvirk ..nasmeh na obraz?

.