Društvo Bindu
Klub študentov Kranj
Klub študentov obèine Celje
Mladinski svet Ajdovšèina
Obèina Ormož, Oddelek za gospodarstvo, TIC Ormož
Smuèarski klub Alpetour Škofja Loka
Univerzitetna športna zveza Maribor
Zavod za študentski šport ŠOU
Zavod za študentski šport ŠOU
opis:


ŠOU šport sta leta 2000 ustanovila Študentska organizacija Univerze v Ljubljani (ŠOU) in Univerzitetna športna zveza Ljubljana (Zveza UŠZL). Pred tem je za aktivnosti, ki jih je prevzel Zavod, skrbela Enota za šport znotraj Študentske organizacije Univerze v Ljubljani. Novo organiziranost je narekovala potreba po kvalitetnejši in trajnejši ponudbi športnih aktivnosti študentom. Tako imamo, kljub temu da smo mladi, dolgoletne izkušnje pri uresnièevanju in zagotavljanju potreb študentov. Smo neprofitna organizacija, ki svoje aktivnosti in dejavnosti sofinancira s sredstvi Študentske organizacije Univerze v Ljubljani.

Želja in cilj ekipe ŠOU šport je študentom postopoma ponuditi vse s športom in rekreacijo povezane programe in storitve po študentskih cenah.

Kaj poènemo?

Mladi se danes vse bolj zavedamo pomena telesne aktivnosti v našem vsakdanjiku. V hladnejšem delu leta je to povezano tudi z veèjimi stroški, ki pogosto predstavljajo veliko oviro.

Študentje in dijaki brez stalne zaposlitve, si težko privošèijo redne obiske v dragih fitnes centrih ali še dražje ure aerobike, tenisa, squasha ...

Na ŠOU športu in UŠZL zato na zaèetku vsakega študijskega leta pripravimo pestro ponudbo športnih aktivnosti za študente in dijake, kjer se za vsakega najde nekaj: razlièni programi celoletne rekreativne vadbe, športni teèaji, študentska ligaška tekmovanja v malem nogometu, odbojki in košarki ter ostala športna prvenstva, pa smuèarske karte in karte za savno, bazen, tenis in še kaj - vse po cenah, primernih študentskemu žepu.

Poleg tega se športni navdušenci vsako leto sreèujemo še na športnih prireditvah kot so Igre na snegu, Majske igre, Škisova tržnica, Tek na grad, Pohod z baklami na Rašico.

 

naslov:Kersnikova 6
Ljubljana
1000
telefon: 01/ 438 - 0255
email: info@sousport.si
spletna stran: http://www.sousport.si
Kateri vir uporabljate za spremljenje novic?
televizija
internet
radio
èasopisje

kaj mi nari/i> prerokovanje iz turške kave ..nasmeh na obraz?

.