RADIO ANTENA 1.


Ste vedeli?

Leto zaetka oddajanja: 1998.
Oddajna frekvenca: 105,2 MHz.
Trajanje programa: 24 ur dnevno.

Ciljna publika: 20-50 let.
tevilo poslualcev: 62.000.
Obmoje slinosti: Ljubljana z okolico.
Ocena tevila prebivalcev
na obmoju slinosti: 400.000.


programska usmeritev.
Lokalne in splone novice in informacije, kontaktne oddaje, raznovrstna popularna glasba.


poslualci.
Dopoldanski del programa je informativno obarvan in namenjen ciljni publiki od 20 do 50 let. Popoldanski program pa se nekoliko bolj prilagaja populaciji stari od 15 do 30 let.


Glasba.
Predvajamo popularno glasbo trenutne popularne uspenice, glasbo prejnjih desetletij, do veno zelenih melodij.


program.
Program je zasnovan kot dinamien preplet glasbe, koristnih informacij in stika s poslualci. Ustvarjalci programa se zato ves as trudijo za sve pristop in uvajajo novosti. Tako je Radio Antena med prvimi uvedel stik s poslualci prek SMS ov, dva voditelja v istem programskem pasu, izmenjavo voditeljskih ekip na najve 3 ure in redno tedensko oddajanje s terena. Radio Antena ima lasten dnevnoinformativni program. Novinarji na terenu redno spremljajo vse pomembneje dogodke na vseh podrojih. Prispevki so kratki, pokrivajo pa teme, povezane z ivljenjem v Ljubljani: mestna obina, olstvo, promet, kultura, port, kronika in prosti as. Splone informativne oddaje so na sporedu vsako polno uro.. V poletnih mesecih so na sporedu tudi v anglekem, italjanskem in nemkem jeziku. Ker elimo biti v nenehnem stiku s poslualci, smo uvedli interaktivno komuniciranje prek SMS-ov. Tako lahko poslualci s svojimi mnenji, kritikami, predlogi in zabavnimi odzivi soustvarjajo program. Radio Antena je mestni radio prestolnice, zato je navzo na vseh pomembnih prireditvah, bodisi kot soorganizator, medijski pokrovitelj bodisi z javljanji in neposrdednimi prenosi. Radio Antena je prva radijska postaja v Sloveniji, ki svojim poslualcem omogoa, da na RDS-u preberejo naslov pesmi, ki se trenutno predvaja.


radijska ekipa.
Mlada ekipa 23 voditeljev ustvarja lokalno zanimiv in razgiban program. Ekipa 5 lokalnih dopisnikov in 6 novinarjev aurno zbira dnevne novice in informacije ter poroa o lokalnih dogodkih tudi s terena.
Voditelji in novinarji namenjajo posebno pozornost istosti jezika in pravilnemu izraanju.


ve http://www.radioantena.si/.

Kateri vir uporabljate za spremljenje novic?
televizija
internet
radio
asopisje

kaj mi nari/i> dobra ala ..nasmeh na obraz?

.