korak do zasluka, zabave in popotovanja!


korak do ZASLUKA, ZABAVE in POPOTOVANJA po Ameriki.
13. novembra ob 19h. Kavarna Grand hotela Union.


Na potopisnem predavanju bo izvedel ve o programih Poletno delo v ZDA - Work Experience USA in Poletni kampi v ZDA - Camp Counselors USA, mladi, ki so to poletje preiveli v ZDA, pa ti bodo predstavili svoje dogodivine in izkunje v sliki in besedi.

Oba programa, ki v Sloveniji uspeno delujeta e tretje leto, sta pisana na koo tudentom, saj zdruujeta delo, zabavo in popotovanje. Samo v prejnjem letu je v ZDA z vsega sveta odlo ve kot 14.000 tudentov, ki so s pomojo nae organizacije nali poletno delo in svoje najbolje poitnice.


poletno delo v ZDA.
V ZDA lahko opravljate katerokoli delo, razen varstva otrok, dela na medicinskem podroju, ladjah in letalih. Najpogosteja so tipina poletna dela v turistinem sektorju v obalnih mestecih, nacionalnih parkih, restavracijah, hotelih, casinojih, ranih in zabavinih parkih. Ta podjetja zaposlujejo tudi do 4000 tudentov z vsega sveta (ZDA, Anglija, Rusija, Nemija, Avstralija, Italija, Hrvaka, Slovenija ...).


poletni kampi v ZDA.
Kot mentor za portne in kulturne aktivnosti lahko preivi poletje v tipinih amerikih kampih za otroke. Tam spozna sovrstnike z vsega sveta in se skupaj z njimi po konanem delu v kampu poda na potep po ZDA.


prisrno vabljen, vstop je prost.

Ve informacij na http://www.sta-lj.com/.

Kateri vir uporabljate za spremljenje novic?
televizija
internet
radio
asopisje

kaj mi nari/i> prepevati v svojih mislih ..nasmeh na obraz?

.