Vika Zore.


Dobrovoljka, ki je rada nasmejana in prihaja iz Puave pri Mokronogu na Dolenjskem, je rojena 9. januarja 1985. Domai in prijatelji jo radi zbodejo, da je tudi zelo trmasta.

Obiskuje 3. letnik Ekonomske gimnazije v Novem Mestu. V prostem asu, poleg petja, rada rola in se drui s prijatelji. S petjem se ukvarja e od malih nog. Vsi so jo pri tem mono spodbujali. Vekrat je e nastopala, resneje pa je h glasbi pristopila ravno zaradi podpore starev in Zalobe Hipersound, kjer je posnela vse tri pesmi -"Stik, Besede in akala bi".

Uglasbil jih je Sergej Pobegajlo, dobitnik nagrade Zlati petelin, ki je bil izbran tudi za "avtorja leta 2000" s skladbo Tinkare Kova in besedilom Urke Majdi, ki je avtorica tudi Vikinih besedil. Predvsem jo veseli (pop)-rock glasba. Poleg nastopov irom Slovenije je bila sprejeta tudi na glavni veer festivala Melodij morja in sonca 2002, kjer je nastopila z zahtevnim koreografsko-pevskim nastopom "Besede", ki jo je prav tako uglasbil Sergej Pobegajlo in ubesedila Urka Majdi.

V prihodnjem letu namerava izdati samostojno ploo. Doslej je posnela e tri skladbe pri zalobi Hipersound records in eli si, da ji bo ob pomoi sponzorjev uspelo.

Obilo uitkov ob njeni glasbi!

Kateri vir uporabljate za spremljenje novic?
televizija
internet
radio
asopisje

kaj mi nari/i> tiriperesna deteljica ..nasmeh na obraz?

.